The meaning and significance of the year 2022 / 2022 yılının anlam ve önemi ✅

in #hive-124065last year

Hello Hive family. In this post, I want to talk about the year 2022. I want to tell you about how it went, about my memories, my sufferings, joys. I can say that the year 2022 has been good for me in general. Of course, we also had stressful times. twelve days before the year 2022 arrives, my son was born. I mean, it's like he wanted to enter the year 2022 with us. That's why we were worried about entering the year 2022, we were constantly taking care of our son. as he enters the year 2023, he keeps turning around in the house. His joy, his happiness, is enough for us.

Merhaba Hive ailesi. Bu postumda 2022 yılından bahsetmek istiyorum. Nasıl geçtiğinden, anılarımdan, acılarımdan, sevinçlerinden bahsetmek istiyorum. 2022 yılı genel anlamda benim için iyi geçti diyebilirim. Tabi stresli zamanlarımız da oldu. 2022 yılı gelmeden on iki gün önce oğlum dünyaya geldi. Yani 2022 yılına bizimle beraber girmek istedi sanki. O yüzden 2022 yılına girerken telaşlıydık sürekli oğlumuzla ilgileniyorduk. 2023 yılına girerken ise evin içinde dönüp duruyor. Onun neşesi mutluluğu bize yetiyor.

Although not in 2022, I started my profession of teaching in a small village in September of 2021. that's why I spent the year 2022 with my students. Although teaching was thought to be easy, it has become very difficult to deal with so many students, to maintain control of the class and to teach lessons. Children who live in the city are worse, they have their spoilage, they have bad habits. Thank God, our students do not have bad habits, they clean clean, but unfortunately they do not manage to be quiet. We are saying that it will be that much, we are managing now.

2022 yılında olmasa da atanma 2021 yılının eylül ayında mesleğim olan öğretmenliğe küçük bir köyde başladım. 2022 yılını o yüzden öğrencilerimle beraber geçirdim. Öğretmenlik kolay zannedilse de o kadar öğrenciyle uğraşmak, sınıfın kontrolünü sağlamak ve ders anlatmak çok zorlaştı artık. Şehirde yaşayan çocuklar daha kötü onların şımarıklıkları var kötü alışkanlıkları var. Bizim öğrencilerimizin çok şükür kötü alışkanlıkları yok saf temizler ama sessiz olmayı beceremiyorlar maalesef. O kadar da olur diyoruz idare ediyoruz artık.

The year 2022 was also the year I met the hive family. @bilgin70 was saying that he was dealing with a platform. I was also curious because I am a bit of an entrepreneurial character and I constantly asked him what it was. He mentioned a little, but I didn't understand anything. He said he would explain it in detail after the exam, but I am also an impatient person. Keep telling me, I started because I wanted to start small. It took him a long time to understand because he told me over the phone from afar, but I finally solved it a little. @bilgin70 endured me well during this time. Although I still can't figure out some things, I'm very happy to be in the hive family. Although my activity drops sometimes, this platform is important to me. I hope our road will be long and our future will be bright. in the last month of 2022, I made a radical decision and sold my car and entered the stock market business by taking risks. I don't know if I'll regret it, but I've listened to the stories of many successful entrepreneurs, all of whom were talking about the risks they took in their lives. I also wanted to take a risk in my life, although things are not going well right now, I hope the end will be good.

2022 yılı aynı zamanda hive ailesiyle tanışma senemdi. @bilgin70 bir platformla uğraştığını söylüyordu. Ben de biraz girişimci bir karakterde olduğum için merak ettim ve sürekli ona sordum ne olduğunu. Biraz bahsetti ama bir şey anlamadım. Sınavdan sonra detaylı anlatayım dedi ama ben aynı zamanda sabırsız biriyimdir. Sürekli anlat ben ufaktan başlayayım diye diye başlamış oldum. Uzaktan telefonla anlattığı için anlaması uzun sürüyordu ama sonunda biraz çözdüm. @bilgin70 bana iyi katlandı bu süre zarfında. Hala bazı şeyleri çözemesem de hive ailesinde olmaktan gayet mutluyum. Bazen aktifliğim düşse de bu platform benim için önemli. Umarım yolumuz uzun, geleceğimiz parlak olur. 2022 yılının son ayında radikal bir karar aldım ve arabamı sattım ve risk alarak borsa işine girdim. Pişman olurmuyum bilmiyorum ama birçok başarılı girişimcinin hikayesini dinledim hepsi de hayatlarında aldıkları risklerden bahsediyordu. Ben de hayatımda bir risk almak istedim şuan işler pek yolunda gitmese de inşallah sonu iyi olur.

Sort:  

Anılarla dolu güzel bir yıl olmuş. İlk göz ağrısı öğrenciler unutulmaz.

Kesinlikle öyle unutulmuyorlar.

Ben de hayatımda bir risk almak istedim şuan işler pek yolunda gitmese de inşallah sonu iyi olur.

Sonunu düşünen kahraman olamaz derler ya o hesap işte. Bazı riskleri almak uzun vadede çok şey kazandırıyor. Umarım aldığınız riske değer 🌸.

Umarım karşılığını alırım bakalım artık nasip

2022 yılı oğlunuz size büyük şans getirmiş. Görevinize başladığınız ilk köy okulu bile hayatınıza yepyeni bir farklılık katmış olabilir. Bu arada @bilgin70 ile olan dostluğunuzu ve kardeşliğinizi de takdir ettim. Her zaman yanınız da olan @bilgin70 kardeşimize de buradan selamlar olsun. Tüm dilekleriniz yeni yılda kabul görmesi dileğiyle, iyi seneler.😊

Teşekkür ederim umarım sizin için de çok güzel bir sene olur. Sizin de dostluklarını kalıcı olur inşallah. 😊

Güzel bir sene geçirmişsiniz. Umarım yatırımlarınızda da kar edersiniz ve böylece 2023 yılı da sizin için iyi geçer.